Hungarian English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Facebook MySpace Twitter Google Bookmarks 

Nyomtatott reklámanyagaink fizikai megjelenítéséhez, nyomtatásához keres egy jó nyomdát? Akkor érdemes megnézni, ugyanis egy igazán jó nyomda ma már nem áll meg csak egyszerűen a nyomtatásnál.

Nagyon lényeges, hogy a portfóliójukba több minden is beletartozik, pl. keményebb kartonokat, dobozokat, egyedi csomagolásokat is meg tudnak oldani, ahogyan az egyedi és különleges, trendinek számító eljárásokkal is tudnak dolgozni.

Ilyenek pl. az UV lakkozás, a fóliázás, a dombornyomás, illetve a fotóminőségű anyagra történő nyomtatás, vagy a korábban csak jelzésnek, mára már egyre inkább az általános nyomda technikák során is elterjedt hologramos nyomtatási technikák.

nyomda

Fontos szempont az is, hogy árban is elérhető, reális értékben mozogjanak az egyes szolgáltatások, és jó, ha tudnak számunkra tanácsot adni, optimális lehetőségeket biztosítani reklámanyagaink kiviteleztetését illetően. Az is alapvető szempont ma már, hogy a nyomda, akiket a gyártásban partnerünknek választunk, környezettudatos legyen, környezetbarát anyagokkal dolgozzon.

 

Megosztás

Google PageRank