Hungarian English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Facebook MySpace Twitter Google Bookmarks 

Szívesen játszana Ön is titokzatos hódolót? Vagy új kedvesét, szerelmét szeretné meglepni akár a munkahelyén, váratlanul egy gyönyörű szép virágcsokorral a kedvenc virágaiból? Kedvesét, szerelmét szeretné meglepni a hétköznapokon is egy romantikus szép gesztussal?

Izgalmasabbnak találja az ajándékot, és magát a meglepetést, ha amolyan igazi, titkos hódoló szerepét felvéve, névtelenül, inkognitóban küldetheti el a szép hölgynek? Nos, ilyen esetekre is gondoltak ma már az interneten keresztül feladható online virágküldés csapatának munkatársai! Ugyanis választhatja akár névvel, de akár a név nélküli, inkognitóban való virágküldést is, ahol a szép hölgy bizony még csak nem is sejtheti a feladó kilétét.

virágküldés, akár 3 órán belül

Azonban, Ön, mint a virágküldés feladója – dönthet akár úgy is, hogy még a virágcsokor mellé tűzött, szép kísérőkártyán is csak mindössze egy titokzatos üzenet lesz elrejtve, vagy akár még kísérőkártya se legyen, csupán a virág mellé elrejtve, becsomagolva a titkos szerelmesünk kedvenc bonbonja? Vagy az általa leginkább kedvelt finom bor, vagy csokoládé – hiszen ebből, akár szavak nélkül is érheti titokzatos szerelmünk, hogy vajon kitől is érkezhetett a csokor? Így lesz ám igazi Meglepetés a gyönyörű vörös rózsa szívünk hölgyének!

 

Megosztás

Google PageRank