Hungarian English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Facebook MySpace Twitter Google Bookmarks 

Komplex telefonközpont rendszer kiépítésében gondolkodik? Akkor érdemes mindenekelőtt azt átgondolnia, hogy mire is fogja használni? Milyen típusú a cég? Hányan és milyen célra fogják majd használni a telefonközpont készülékeit? A nagynevű és nagy múlttal rendelkező márkás telekommunikációs partnerek szolgáltatásaiból érdemes válogatni, ahol a profi telefonközpontokat beépítő és beszerelő kollégák valóban optimális megoldásokat tudnak majd javasolni a számunkra.

A Panasonic telefonközpontok és telekommunikációs rendszerek esetében például számtalan analóg és digitális, vagy éppen IP rendszer közül válogathatunk, ahol rendkívül sokrétű és professzionális készülékek, és kiegészítő berendezések állnak a rendelkezésünkre.

A telefonközpontunkat kiépítő cégek munkatársai mindezekből persze személyre szabottan, kifejezetten a mi cégünkre, irodánkra hangolva fognak javaslatokat tenni, hiszen nyilván másmilyen rendszer kell egy ügyfélszolgálatnak, más egy telefonos értékesítő cégnek, és megint más egy klasszikus szolgáltatónak, vagy nagyvállalatnak.

telefonközpont a Hacsateltől!

Ennek tükrében mind maga a telefonközpont, mind pedig az egyes alegységek és maguk a készülékek is nagyon sokfélék lehetnek, ám mivel a választék óriási, jobban tesszük, ha rábízzuk magunkat a profi telekommunikációs cég szakembereire, akik biztosan a számunkra legoptimálisabbat fogják adni nekünk.

 

Megosztás

Google PageRank