Virágküldés inkognitóban, titkos hódolóként?
Hungarian English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Facebook MySpace Twitter Google Bookmarks 

Tutinyertes

Szívesen játszana Ön is titokzatos hódolót? Vagy új kedvesét, szerelmét szeretné meglepni akár a munkahelyén, váratlanul egy gyönyörű szép virágcsokorral a kedvenc virágaiból? Kedvesét, szerelmét szeretné meglepni a hétköznapokon is egy romantikus szép gesztussal?

Izgalmasabbnak találja az ajándékot, és magát a meglepetést, ha amolyan igazi, titkos hódoló szerepét felvéve, névtelenül, inkognitóban küldetheti el a szép hölgynek? Nos, ilyen esetekre is gondoltak ma már az interneten keresztül feladható online virágküldés csapatának munkatársai! Ugyanis választhatja akár névvel, de akár a név nélküli, inkognitóban való virágküldést is, ahol a szép hölgy bizony még csak nem is sejtheti a feladó kilétét.

virágküldés, akár 3 órán belül

Azonban, Ön, mint a virágküldés feladója – dönthet akár úgy is, hogy még a virágcsokor mellé tűzött, szép kísérőkártyán is csak mindössze egy titokzatos üzenet lesz elrejtve, vagy akár még kísérőkártya se legyen, csupán a virág mellé elrejtve, becsomagolva a titkos szerelmesünk kedvenc bonbonja? Vagy az általa leginkább kedvelt finom bor, vagy csokoládé – hiszen ebből, akár szavak nélkül is érheti titokzatos szerelmünk, hogy vajon kitől is érkezhetett a csokor? Így lesz ám igazi Meglepetés a gyönyörű vörös rózsa szívünk hölgyének!

 

Megosztás

Google PageRank


Jelenleng 21 online látogató böngészi szálláskereső weboldalunkat.