Hungarian English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Facebook MySpace Twitter Google Bookmarks 

Tutinyertes

Magyarországon is egyre népszerűbb a virágküldés különböző alkalmakra, legyen szó névnapról, születésnapról, évfordulóról, vagy bármilyen más ünnepről! Weboldalunkon a csokrom.hu portálon lehetősége van leadni virág megrendelését, amit bankkártyával azonnal ki is fizethet! Gyors és profi virágküldés, kedvező áron!

Miért a csokrom.hu online virágboltból rendelje a virágot?

A válasz nagyon egyszerű! Virágboltunkban, csakis a legszebb és legfrissebb virágokat tartjuk, illetve szállítjuk ki megrendelőink számára.

Virágküldés Budapesten és Pest megyében

Tudni szeretné mi a titka a csodálatos csokrainknak?

Cégünk fontosnak tartja, hogy mindig friss virággal érkezzen a címzetthez, így előző nap este szoktuk megvásárolni a megrendelt virágokat, amit másnap kiszállítunk. Ezzel próbáljuk biztosítani azt, hogy mindig friss és csodaszép virágot kapjon! Ez mellett minden virágcsokor mellé tartósítószeres oldatot is rakunk, melynek köszönhetően a megrendelt virágcsokor még egy hét múlva is tündökölni fog.

Mit tegyen, ha virágot szeretne rendelni szeretteinek?

Látogasson el a csokrom.hu online virágboltba, ahol a megrendelés leadása után, azonnal kifizetheti a megrendelés összegét bankkártyával.  Megrendelését általában 1-2 órán belül visszaigazoljuk.

A megrendelőlap kitöltésénél lehetősége lesz megadni a megajándékozott adatait, illetve megadhatja, hogy milyen időpontban szeretné, ha a virágcsokrot kézbesítenénk.

 

Megosztás

Google PageRank